Et par gode skøjter skal man også tage sig af

18 juli 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Hvis man vil have ens skøjter til at virke længe – om det er rulleskøjter eller isskøjter – så skal man huske at være god ved dem.

Dette vil både sige, at man lige ser dem efter i sømmene, når man tager dem frem, om de lige skal renses og støves af, og når man lægger dem væk, så fjerner man ikke bare det værste skidt – man sørger for at gøre dem totalt rene.

Det bør man gøre hver gang, for desto mere man gøre dem rene, desto mere kan de holde til at blive brugt i længere tid, så du ikke skal hen at udskifte dem.

Selv de bedste skøjter vil have en udløbsdato, men den kan du forlænge, hvis du er god til at tage dig godt af dine skøjter.

Der er jo ingen grund til at bruge for mange penge på skøjter, hvis man kan sørge for at holde liv i dem, man allerede har.

skøjter

Skøjter skal renses og klargøres

Når man tager ens skøjter frem, så skal man også lige se på, om de er kommet skader på dem både af at ligge for længe måske, men også fordi nogle små skader kan have udviklet sig, som man ikke så, da man lagde dem væk sidst.

Derfor bør man også have udstyr til at fikse dem med, og dette findes der mange muligheder for.

Kan man ikke selv gøre det, så kan man få en professionel til at se på dem, så de kan blive så gode som nye.

Selvom man mere står på skøjter for fornøjelsens skyld og ikke professionelt, så er det jo rart at have nogle skøjter, som der kan holde til at blive brugt mange, mange gange.

Det tager ikke så lang tid lige at se nærmere på dem, når man tager dem frem samt lægger dem væk, og det kan virkelig betale sig i det lange løb.

Flere Nyheder