Få rettet tænderne hos yousmileismile.dk

29 april 2021
Camilla Skøtt

Er du ked af dine skæve tænder, eller er du træt af dit overbid, og orker du ikke tanken om at bære togskinner de næste 18 måneder? Så er der heldigvis en anden løsning – nemlig Invisalign.

Har du hørt om Invisalign? Det er en særlig teknik til tandretning, hvor man kan få rettet sine tænder med en gennemsigtig bøjle. En skinne der er formet nøjagtigt efter dine tænder, så den næsten er usynlig for omverdenen. Og ikke nok med det; det er også en løsning, der er langt mere skånsom en de traditionelle togskinner.

Med Invisalign får du altså en bøjle, der er mere eller mindre usynlig, og du slipper for nogle af de smerter, der følger med tandretningen. Spørgsmålet er så bare, hvor du kan få rettet dine tænder med denne vidunderbøjle? Det kan du hos yousmileismile.dk.

Dedikeret til Invisalign

Yousmileismile.dk er en tandlægeklinik i Valby, der har dedikeret al arbejdet med tandretning til Invisalign af den simple årsag, at de har oplevet, at det giver størst glæde hos kunderne. Du er nemlig ikke den eneste, der vægrer sig ved tanken om at bære togskinner – det gør langt de fleste voksne (og børn for den sags skyld), der skal have bøjle, og netop derfor er Invisalign en suveræn løsning.

Vil du høre mere om dine muligheder, eller ønsker du at få en gratis og uforpligtende forundersøgelse hos yousmileismile.dk, skal du bare kontakte klinikken. Ved en forundersøgelse bliver din tandstilling gennemgået, og tandlægen giver dig en introduktion til teknikken, processen og prisen, så du har et godt grundlag at træffe en beslutning på. 

Alle fortjener et flot smil, og hvis du er led og ked af dit, er det måske på tide at undersøge mulighederne for at få netop det smil, du drømmer om. Vi ønsker dig i hvert fald held og lykke med jagten.

Flere Nyheder