Få skrevet de bedste SEO tekster til din webshop

05 april 2021
Astrid Pedersen

Sælger varerne i din webshop ikke som de burde, på trods af at du både har et fint og funktionelt købsflow og holder aldeles konkurrence dygtige priser? Så bør du overveje at få din shop optimeret med skarpe SEO tekster.

Hvad er SEO tekster?

SEO tekster er tekst særligt udfærdiget og tilrettelagt på en måde som gør det nemmere for Google at læse og forstå siderne på din website og sitet som helhed. Dermed kan du opnå bedre SEO på dit website eller i din online shop.

Eksempler på sider i en webshop hvor det især er vigtigt at optimere tekst indholdet er kategori sider og produkt sider. Disse sider er nemlig ganske vigtige i forhold til salg, da det er her den potentielle kunde som oftest tager beslutningen om at købe dine varer. Derfor bør du sørge for at dine produkt sider indeholder detaljerede og informative produktbeskrivelser som gør det nemmere for kunden at træffe sin beslutning.

Mindst lige så vigtigt er det at forsyne kategori siderne med relevant tekst som beskrive – og eventuelt sammenligner – produkterne i hver enkelt kategori. Dette kan nemlig hjælpe kunden til at vælge hvilket produkt han eller hun skal købe. Og så øger du chancerne for konvertering samtidig med at Google belønner dig for din optimering.

Hvem kan skrive gode SEO tekster?

Hvis du leder efter en tekstforfatter som kan hjælpe dig med at optimere din webshop op imod Google algoritmer og standarder bør du søge en SEO skribent. En SEO skribent har specialiseret sig inden for netop SEO tekster og har i kraft af sin erfaring og ekspertise hermed de bedste forudsætninger for at kunne hæve det indholdsmæssige niveau i din webshop.

Du kan finde din nye SEO skribent hos marketing bureauet Wordpens – klik in på wordpens.com og læs mere.

Flere Nyheder