Gå trygt til tandlæge på klinik i Silkeborg

09 juni 2021
Astrid Pedersen

I de nyere generationer er det ikke unormalt, at tænderne bevares intakte og funktionelle hele livet igennem. Dette skyldes ikke mindst den obligatoriske skole tandpleje som giver børn en god start i livet hvad angår grundlæggelse af en fornuftig mund hygiejne.

Samtidig sættes der fokus på de sunde tænder, og vi lærer alle fra en tidlig alder at det er vigtigt at passe de årlige eller halv årlige tandlæge besøg. Tandeftersyn og tandrens er vigtige faktorer når det gælder forebyggende arbejde. Og derfor bør du vælge en dygtig tandlæge som kan hjælpe med begge dele.

Hvor kan jeg gå til tandlæge i Silkeborg?

Hos EBdent Tandlægeklinik ApS finder du nogle af Silkeborgs dygtigste og mest erfarne tandlæger, som sammen med tandplejere og klinik assistenter står parat til at hjælpe dig med at bevare dit smukke smil.

EBdent Tandlægeklinik ApS kan hjælpe med alle standard tandlæge behandlinger så som rutinemæssig kontrol og rensning af tænder og tandkød samt fyldninger, kunstige tandkroner og tandimplantater. Har du en visdomstand som er i færd med at bryde frem og tegner til at genere dine mund kan du hos EBdent Tandlægeklinik ApS få hjælp til at få den fjernet, enten ved udtrækning eller ved en operation.

EBdent Tandlægeklinik ApS yder alle former for forebyggende behandling således at du kan slippe for grimme følger af karies og parodontose. Du kan hos EBdent Tandlægeklinik ApS få hjælp til kosmetiske og æstetiske tandlæge behandlinger som for eksempel tandregulering med bøjle eller blegning af misfarvede tænder. Og endelig kan EBdent Tandlægeklinik ApS hjælpe dig med kontakt til tandtekniker som kan fremstille hel eller del proteser, skulle du have mistet op til flere tænder uden mulighed for isættelse af tandimplantat.

Du kan læse mere om EBdent Tandlægeklinik ApS, og bestille tid til et indledende kontrol besøg med tilhørende tandrens, på klinikkens hjemmeside ebdent.dk.

Flere Nyheder