Hvor meget tid skal man afsætte til rengøring af badekar?

30 september 2021
Anders Lundtang Hansen

Som sådan er der tre stadier, som kan gøre ens badekar rent, og der kan selvfølgelig være segmenter imellem, hvor der er overlap mellem disse, for de er ikke mejslet i sten, men det er sådan, som man generelt kan se på det:

1) Man har den klassiske situation, hvor man lige har taget sig et bad i badekaret, så man er nødt til at fjerne alt det overskydende vand, som der ikke er løbet ud i afløbet, hvilket man kan gøre med skraber.

Hvis man har givet turen i badekaret den helt store tur, hvor man har fundet stearinlys frem, taget et glas rødvin med og så videre, så er det også noget, som man er nødt til at fjerne fra området med badekaret, så det er lettere for den næste at komme til.

Man skal også lige huske at lufte og fjerne eventuelt em fra lokalet, så det er lettere at se noget.

Når der skal ydes mere rengøring på badekaret

2) Det er den her situation, hvor du sætter sig for, at ikke bare badekaret, men også badeværelset skal have den helt store rengøringsomgang, hvor man renser efter med kemikalier, bruger kalkfjerner og mere.

Alt efter, hvor tit man gør den slags, så kan det komme til at tage et par timer, hvor det første tilfælde kan tage alt fra et par minutter til måske en time alt efter, hvor meget man tog frem til anledningen.

3) Så er der endelig de gange, hvor man ser på, hvor slidt badekaret er blevet, om der er kommet ridser og huller i emaljen på badekaret eller tilsvarende, som der skal gøres noget ved.

Det er ikke noget, som man selv lige kan gøre, men hvis man får professionelle folk ud til at kigge på det, så er det heller ikke noget, der tager alverdens tid.

Flere Nyheder