Hvordan plejer du dit hår?

31 maj 2022
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Der er næsten lige så mange typer af frisører, som der er måder man kan pleje sit hår på: Der er en herrefrisør, en dame frisør, en grøn frisør og endnu flere til.

Tidligere var det ikke så udbredt med den her slags frisører, og man skulle egentlig mest have ordnet håret ved at blive klippet, for hvis man skulle have opsat håret, så havde man en person til at gøre det for en; faktisk kunne man opleve, at frisøren tidligere hang sammen med andre erhverv, så man kunne ikke helt stole på, hvordan kvaliteten ville blive – og kvaliteten var der også derefter med udstyret at klippe med.

Det er noget andet i dag, lang tid efter metroseksualiteten har gjort sit indtog i den moderne mentalitet, hvor mænd godt kunne gøre lige så meget ud af deres hår, som kvinderne gjorde – nu kan mænd være kvinder og omvendt.

Frisør / klip / herreklip / pleje

Der er meget at pleje sit hår med

Så vi er gået fra, at man lige kunne føre det mandlige hår under håndvasken og sjaske det igennem med lunket vand, til nu om dage hvor man ikke bare har mange krav til ens brusekabine eller badekar, men hvor man også har mange hårprodukter, når det kommer til at skulle ordne ens hår.

Det tager næsten lige så lang tid for manden at ordne hår, som det gør for kvinden, og det kan handle om, hvad det er for en frisure, som man går efter den givne dag, eller at man bare skal gøre ekstra meget ud af sig selv, fordi man er blevet anmodet om at tage sig godt ud til den givne begivenhed, man er inviteret til.

Derfor finder man mange hårprodukter på hylden hos manden, der skal have ordnet håret, og det kommer næppe til at ændre sig baglæns med tiden.

Flere Nyheder