Kom nemt i form ved at cykle på arbejde

22 september 2021
Emilie Jacobsen

Har der sneget sig nogle ekstra kilo på sidebenene? Men har du ikke tid eller overskud til at begynde at træne? Så er det en god ide, at du ser på, hvordan du kan få indarbejdet noget motion i dine daglige rutiner.

En oplagt mulighed for dig er, at du begynder at cykle på arbejde. Måske har du så langt på arbejde, at det ikke er en mulighed, men kan du så cykle noget af vejen? Kan du stille bilen fem kilometer væk og have en cykel stående der, som du cykler resten af vejen på? Eller kan du cykle til og fra stationen, så du i hvert fald får lidt motion der? Der er mange muligheder. 

Hvis du ikke har cyklet i lang tid, er det ikke sikkert, at din cykel er i topform længere. Derfor kan det være en god ide, at du køber en ny. Det kan du i dag nemt gøre på nettet. Du kan altså ikke bruge argumentet med, at du ikke har tid. Webshoppen har jo altid åbent. 

Stor webshop giver dig mange muligheder for at købe cykel 

Et af de steder, hvor du kan overveje at købe din nye cykel, er time2bike.dk. De har et stort udvalg af forskellige former for cykler. Det er både herrecykler og damecykler. Skal du have en herrecykel, findes der flere forskellige, du kan vælge imellem. Det kan for eksempel både være en racercykel og en citybike. 

Måske cykler du ikke til arbejde nu, fordi du forbinder det med at race af sted på en racercykel i et lycraoutfit. Er du seriøs i forhold til cykling, kan du selvfølgelig gøre det på den måde, men du behøver slet ikke at have en racercykel for at cykle på arbejde. Du kan sagtens nøjes med at have en citybike. Den kan fint transportere dig hele vejen. Se både racercykler og citybikes på https://time2bike.dk/.

Flere Nyheder