Lån penge til renovering af din bolig

09 april 2021
Lotte Hindsberg

Er du ejer af et hus, lejlighed, sommerhus eller måske en kolonihave, ved du sikkert også, at der løbende skal renoveres og istandsættes. Nogle af tingene koster ikke det store imens andre koster mange penge. Det er især køkkenet og badeværelset der er den helt store udskrivelse.

Trænger dit badeværelse eller køkken til en kærlig hånd har du 2 muligheder. Du kan vælge at vente med renovering indtil du har sparet penge op eller også kan du låne penge til renovering.

Pengene kan du enten låne i en bank, traditionel eller i en online bank. Du kan også låne pengene i den butik, hvor du køber dine materialer til din renovering. I det sidste tilfælde har butikkerne ofte en aftale med en online bank.

Undersøg markedet og få flere tilbud

Der kan være mange penge at spare ved at gøre sit forarbejde godt og ikke bare acceptere det første og bedste låne tilbud. Der findes flere gode sammenligningssider på internettet som også kan hjælpe dig med at udvælge 3 forskellige banker du kan ansøge om et lån. Ved at ansøge mindst 3 lån får du et godt overblik over prisniveauet og du kan finde det bedste tilbud. 

Dette er især en hurtig og nem måde, når det kommer til online banker hvis låneprocedure er hurtige og nemme og max tager et par minutter så det er tid der er givet godt ud. En traditionel banks låneprocedure er lidt mere omstændig og kan tage flere uger. Der vil også være et krav om sikkerhed.

Du kan også med fordel undersøge om du kan tage et lån i den butik, hvor du skal købe dit nye køkken eller badeværelser. Ofte har de gode og billige lån, som de tilbyder deres kunder. Her skal du dog være opmærksom på at du ikke låner til betaling af håndværkere men udelukkende materialer.

Flere Nyheder