Sådan planlægger du en god påskefrokost

26 februar 2022
Steffen Pedersen

advertorial

Hvis det i år er dig, der skal stå for påskefrokosten, så kan det være en rigtig god ide at planlægge den. Det kan gøre at du har bedre overblik over din tid på selve dagen. Det eneste du skal tænke over på dagen, er at rydde tallerkener af bordet. Du kan selvfølgelig selv bestemme, hvad du vælger at planlægge, men hvis du godt kunne bruge noget inspiration, så giver vi dig her tre bud på, hvad du kan planlægge til påskefrokosten. Hvis du vil vide mere, så læs med herunder. 

mad ud af huset

Pynt

Hvis du vil skabe noget god påskestemning derhjemme, så kan du pynte op med en masse påsketing. Gul er som regel en god påskefarve, så du kan for eksempel vælge gule servietter til bordet og gule forårsblomster. Det vil gøre påskefrokosten lidt mere hyggelig. Du kan også male nogle æg, og sætte dem som pynt på bordet. Der er ingen grænser for, hvor meget påskepynt man må have stående i hjemmet. 

Mad og drikke

Du skal også finde ud af, hvad for noget mad og drikkelse, der skal serveres. En typisk påskefrokost består af fisk, snaps og æg. Du kan dog helt selv bestemme, hvad du og dine gæster skal have at spise. Du kan vælge at lave maden selv, eller bestille det udefra. Der findes en masse steder, der laver og leverer lækker mad til påskefrokoster og alle andre anledninger. Det er en god ide at bestille maden i god tid, så du er sikker på at få noget. 

Underholdning

Hvis der er små børn med til påskefrokosten, så kan det være en god ide at have nogle aktiviteter i baghånden, hvis de skulle gå hen og kede sig. Nogle sjove og hyggelige påskeaktiviteter kunne være at puste og male æg eller måske en æggejagt i haven. Dermed får børnene også lov til at nyde den helt gode påskestemning. 

Flere Nyheder