Start på ølbrygning i din lockdown

26 februar 2021
Sara Mortensen

Er du ved at være godt træt af lockdown? COVID-19 har påvirket alle i hele verden. Fordi at hele verden er underlagt restriktioner, så resulterer det i, at mange har meget mere tid derhjemme. Derfor finder mange sig en ny hobby. Ølbrygning er den perfekte hobby, som du kan gå og hygge dig med i din lockdown. 

Lockdown eller ej, så kan mange have brug for en ny hobby til tider. Ølbrygning er en god hobby, fordi det er et projekt, som du kan fordybe dig i derhjemme. Mange der starter på ølbrygning, bliver enormt bidt og passioneret af det – og med god grund!

Når man første gang har brygget sit eget øl, så får man lyst til at gøre det igen. Følelsen af, at have skabt noget lækkert med sine egne hænder, er fantastisk. Man kan ikke vente med at inviterer venner og familie over på en hjemmebrygget kvalitetsøl! 

Udover at man gerne vil forkæle og imponere sine nærmeste, så bliver mange også helt afhængig af, at have god øl på køl – på den gode måde. Ud med alle de normale dåseøl fra supermarkedet, og ind med de hjemmebryggede kvalitetsøl på friske ingredienser!

Husk, at ølbrygning kræver både tid, koncentration og engagement. Det er ikke overstået på en dag. Det tager tid, men mange kan godt lide at kunne gå til og fra processen. 

Sådan kan du nemt komme i gang med ølbrygning

Her i corona-tiderne, så er mange butikker lukket. Dette skal ikke forhindre dig i, at komme i gang med din nye hobby. Du kan sagtens købe alt hvad du skal bruge til din ølbrygning online. Mange webshops forhandler brygudstyr og ingredienser til ølbrygning i dag. 

Du kan købe en startpakke fra Brew Box, som indeholder alt det udstyr og ingredienser, du skal bruge. Med sådan en pakke kan du nemt komme i gang med at brygge de første 4 liter øl. 

Du kan endda vælge din favorit øl, da de sælger pakker til stort set alle slags bryg. Alt dette kan du købe til under 500 kr. – billigere og nemmere bliver det ikke!

Flere Nyheder